INGREDIENSER:
- 5 stk Stjerneanis
- 1 teskefuld revet citronskal
- 25 cl snaps
OPSKRIFT
Rist stjerneanis på en pande
Trækketid: 1 døgn (max 3 døgn)
Filtreres, og kan eventuelt sødes med sukkersirup, honning eller en sukkerlage.
Sat over den 29/3-2016 og færdig nøjagtig et døgn efter, smager fantastisk, tilsat 1/2 teskefuld Riga Balsam for farve og et ekstra pift.
Kilde: Aalborg akvavit, plus mit bidrag revet citron og Riga Balsam
***** Smager fantastisk
Alternativ opskrift
NGREDIENSER:
- 5 stk Stjerneanis
- 1 hel Kandis
- 25 cl Snaps
OPSKRIFT
Rist stjerneanis på en pande og lad dem afkøle. Hæld stjerneanis, kandis og snaps i et syltetøjsglas og lad det trække maks 3 døgn.
Trækketid: 1 -2 døgn (max 3 døgn)
Filtreres
Sat over den 11/4-2017, færdig den 12/4
***** Smager fantastisk
Kilde: Mårslet Brændevinslaug