Stjerneanis

INGREDIENSER:

  • 5 stk Stjerneanis
  • 1 teskefuld revet citronskal
  • 25 cl snaps

OPSKRIFT

Rist stjerneanis på en pande

Trækketid: 1 døgn (max 3 døgn)

Filtreres, og kan eventuelt sødes med sukkersirup, honning eller en sukkerlage.

Sat over den 29/3-2016 og færdig nøjagtig et døgn efter, smager fantastisk, tilsat 1/2 teskefuld Riga Balsam for farve og et ekstra pift.

Kilde: Aalborg akvavit, plus mit bidrag revet citron og Riga Balsam

***** Smager fantastisk

Alternativ opskrift

NGREDIENSER:

  • 5 stk Stjerneanis
  • 1 hel Kandis
  • 25 cl Snaps

OPSKRIFT

Rist stjerneanis på en pande og lad dem afkøle. Hæld stjerneanis, kandis og snaps i et syltetøjsglas og lad det trække maks 3 døgn.

Trækketid: 1 -2 døgn (max 3 døgn)

Filtreres

Sat over den 11/4-2017, færdig den 12/4

***** Smager fantastisk

Kilde: Mårslet Brændevinslaug