INGREDIENSER
- 1 spiseskefuld skåret lakridsrod
- 3 stk hele stjerneanis
- 4 stk kandis
- 4 stk mandler
- 1/4 muskatnød
- 5 stk hele nelliker
- 25 cl Snaps
OPSKRIFT
Ingedienserne ligges i et syltetøjsglas og overhældes med snaps
Trækketid: 4 – 5 dage (smag undervejs)
Filtreres, og eventuelt fortyndes
Sat over 16/12-2016, færdig 21/12-2016. Filtreret af flere gange, lidt grumset. Derefter fortyndet, til en dejlig dram pga. Den søde kandis, kunne evt. bruge lidt mindre kandis.
Kilde: Frit efter Mårslet Brændevinslaug, “Virus Bering Kryddersnaps”
Alternativ opskrift
INGREDIENSER
- 1 spiseskefuld skåret lakridsrod
- 3 stk hele stjerneanis
- 4 stk kandis
- 1 spiseskefuld rosiner
- 1/4 muskatnød
- 5 stk hele nelliker
- 25 cl Snaps
OPSKRIFT
Ingedienserne ligges i et syltetøjsglas og overhældes med snaps
Trækketid: 4 – 5 dage (smag undervejs)
Filtreres, og eventuelt fortyndes
Sat over 21/03-2017..
Kilde: Frit efter Mårslet Brændevinslaug, “Virus Bering Kryddersnaps”